Вести

30.06.2007

Новите трошоци предвидени со ребалансот се потреба, а не луксуз и со нив покриваме приоритетни проекти, за кои дури и не обезбедивме доволни финансиски средства, вели Славески.

30.06.2007

"Македонија сега му дава приоритет на развојот пред стабилноста – и со тоа бележи први успеси"

 

03.03.2007

Новините секогаш предизвикуваат отпор

Минатиот месец јавноста беше преокупирана со неколку најавени економски реформи кои директно влијаат врз животниот квалитет на граѓаните. 

20.02.2007

Нема бесплатен ручек, едно е да платите во готово, друго е да платите на рати, вели министерот за финансии

05.12.2006

"Во економијата не постојат готови рецепти!"

 

Pages