Вести

18.10.2007

Почитуван Ректор проф.д-р Мартиновски, Почитуван проф.д-р Поленакович, Почитуван Академик Таки Фити, Ваша ексцеленцио г-дин Фуере и Почитувани автори

17.10.2007

Почитувани граѓани на општина Облешево, Почитувани високи претставници на Македонската православна црква, Почитувани пратеници, Почитувани претставници на локалната самоуправа, Драги пријатели,

16.10.2007

Почитуван претседател на Сојузот на стопански комори на Македонија,

Почитувани претставници на Владата, Уважени стопанственици, Драги пријатели,

15.10.2007

Почитувани претставници на Програмата за развој при Обединетите нации - УНДП, Почитувани претставници на Светската туристичка организација, Почитувани туристички работници, Драги гости, Дами и господа,

14.10.2007

Почитувани граѓани на Кичево, Почитувани домаќини, Дами и господа, Драги гости,

Ми претставува големо задоволство што присуствувам на овој значаен настан со кој се најавува почетокот со работа на новиот коп на Рудникот „Осломеј Запад“, како дел од Рударско Енергетскиот Комбинат - Осломеј.

13.10.2007

Ваша екселенцијо, Почитуван заменик министер за економија на Република Бугарија, Почитувани стопанственици, Дами и господа, Драги гости од Република Бугарија и од Република Македонија

12.10.2007

Почитувани екселенции, Почитувани бизнисмени и менаџери, Дами и господа, драги гости

11.10.2007

Почитувани дами и господа, Драги гости,

Ми претставува чест да се обратам на денешниот настан и да ги презентирам успесите што Владата на Република Македонија ги направи изминатава година за подобрување на бизнис климата.

10.10.2007

Почитувани дами и господа, Драги гости,

Најпрво би сакал да се заблагодарам на поканата да бидам Претседател на Почесниот Одбор на Македонскиот комитет за големи електрични системи (МАКО СИГРЕ), која со особено задоволство ја прифаќам.

30.09.2007

Почитувани екселенции, Почитувани претприемачи и менаџери, Дами и господа, драги гости

Pages