Вести

02.04.2009

Министерството за финансии денес ги објави резултатите од испитот за осигурителен брокер, кој се одржа на 23.03.2009 година.
 
 
Соопштение
 
Кандидати кои го положиле испитот за Осигурителен брокер

02.04.2009

 
Министерството за финансии денес ги објави резултатите од испитот за осигурителен брокер, кој се одржа на 23.03.2009 година.

 
 
Соопштение
 
Кандидати кои го положиле испитот за Осигурителен брокер
 
 

02.04.2009

 

Министерството за финансии ги известува граѓаните дека на 01.04.2009 година достаса за исплата рата (петнаесетта главница и камата) од обврзниците за старо девизно штедење.

 

01.04.2009

Македонија не води никакви тајни преговори со ММФ, изјави денеска во Охрид министерот Трајко Славески, коментирајќи го таквото тврдење на Даниел Дончев објавено во денешен „Утрински весник“.

 

23.03.2009

Ја известуваме јавноста дека денес Министерството за финансии официјално го поднесе акредитацискиот пакет за децентрализирано управување со фондовите од четвртата ИПА компонента (Развој на човечки ресурси) до службите на Европската комисија.

 

21.02.2009

Сите добиваат со реформата „бруто-плата“

21.02.2009

Не чека борба за секое работно место

21.02.2009

Македонија нема да биде во рецесија во 2009 година, туку растот ќе биде малку побавен отколку во последните две години

21.02.2009

Не чекаат сериозни предизвици

Pages