Вести

22.10.2009

Почитувани  членови  на управниот комитет,
Почитувани претставници на Амбасадата на Кралството Шведска и Шведската Агенција

22.10.2009

Почитуван г. Валериј Пјатницкиј, заменик министер за економија на Украина,
Почитуван г. Виталиј Москаленко, амбасадор на Украина во Република Македонија,

22.10.2009

Почитувани претставници на Владата,

Почитувани претставници на локалната власт,

22.10.2009

Почитувани претставници на Владата на Р.М,
Почитувани претставници на локалната самоуправа,

22.10.2009

Почитуван г. Сергеј Скрипченко, претседател на Украинската Комора за трговија и индустрија,
Почитуван г. Валериј Пјатницкиј, заменик министер за економија на Украина,

22.10.2009

Почитуван г. Јанчевски (Претседател на УО на НЛБ Тутунска банка),

Почитуван г. Крамар (Претседател на Управата на НЛБ а.д),

22.10.2009

„Ваша екселенцијо амбасадоре Рикер,
Почитуван директор на Царинската управа на Република Македонија, г. Ванчо Каргов,

21.10.2009

Вицепремиерот и Министер за финансии Зоран Ставрески денес, 21 октомври зеде учество на Претседателската конференција „Свртени кон иднината“ која од 20 до 22 октомври

20.10.2009

Вашa екселенцијо, амбасадоре Рикер,
Колеги од Владата на Република Македонија,

Pages