Вести

23.11.2007

"Намалените даноци се главен адут на Владата"

23.11.2007
"Ќе ги промовирам интересите на македонија и регионот"

Позицијата Претседавач со Генералнoто собрание на Светската банка и Меѓународниот монетарен фонд во 2008 година е пред се чест за Македонија, која како мала земја добива висока функција.

23.11.2007

Почитувана г-ѓа Силва Мехиас, постојан претставник на ООН во Република Македонија,
Почитуван г-дин Срѓан Керим,

23.11.2007

"Зоран Ставрески избран за претседавач на идното годишно собрание на ММФ и СБ"

 

23.11.2007
"Македонија ќе стане извозник на струја"

23.11.2007

"Реформите треба да ја подобрат личната среќа на граѓаните"

 

23.11.2007

"Mора да научиме да веруваме во успех"

 

23.11.2007

"Власта го врати оптимизмот на луѓето"

22.11.2007

г-дин Штраус Кан, директор на ММФ,
г-дин Зелик, претседател на Светската банка,

21.11.2007

Ваши екселенции,
Почитувани членови на Владата на Република Македонија

Pages