Говори

Обраќање по повод Третиот форум во организација на “Фармер”, 06 Maj 2008
27.10.2007

Почитувани земјоделци,
Почитувани стопанственици,

Обраќање по повод петгодишнината од основањето на Институтот за акредитација на Република Македонија, 23.04.2008
26.10.2007

Почитуван Претседател на Европската организација за акредитација г-дин Лоренцо Тионе,
Почитуван Претседател на Советот на Институтот за Акредитација, проф. д-р Миколај

Обраќање по повод отворањето на новиот површински јагленокоп - Битола, 04.11.2007
25.10.2007

Почитувани домаќини, Дами и господа, Драги гости,
Ми претставува големо задоволство што присуствувам на овој значаен настан со кој се најавува

Обраќање по повод отворањето на Европскиот информативен и иновативен центар во Македонија, 28.03.2008
23.10.2007

Ваша екселенцијо г-дин Фуере,
Почитуван претседател на Конзорциумот на Европскиот информативен и иновативен

Обраќање на петтогодишно собрание на меѓународниот совет на инвеститори - Скопје, 04.02.2008
21.10.2007

Ваши екселенции, Почитувани инвеститори, Дами и господа, драги гости

Обраќање на отворањето на Купот на Македонија во кошарка- Final 8, Кавадарци, 12.03.2008
20.10.2007

Почитувани,
Посветени спортисти, тренери, вљубеници во спортот од сите генерации, ентузијасти,

Oбраќањето по повод повод јубилејот - 60 години од постоењето на Јавното сообраќајно претпријатие - ЈСП Скопје, 17.01.2008
19.10.2007

“Почитуван Директор на Јавното сообраќајно претпријатие - Скопје

Почитуван Градоначалник на Град Скопје,

Почитувани вработени,

Почитувани присутни,

Дами и господа,

Обраќање на промоцијата на книгата Како до сопствен бизнис во издание на Универзитетот Св.Кирил и Методиј, 25.12.2007
18.10.2007

Почитуван Ректор проф.д-р Мартиновски, Почитуван проф.д-р Поленакович, Почитуван Академик Таки Фити, Ваша ексцеленцио г-дин Фуере и Почитувани автори

Pages