Говори

Обраќање по повод пуштање во употреба на нов локален патен правец с. Подареш – с. Смиланци, општина Радовиш, 24.05.2008
16.11.2007

Почитуван градоначалник Велков,
Почитувани претставници на медиумите,

Обраќање по повод отпочнување со работа на македонско-израелското друштво за откуп на земјоделски производи Агриленд, 23.05.2008
15.11.2007

Почитуван министер Спасеновски,
Почитуван г-дин Исак Лајбрих, директор на Соли груп од Израел

Обраќање по повод поставувањето на камен темелник за изградба на клучката кај Прдејци, Гевгелија, 21.05.2008
14.11.2007

Почитуван Министер Јанакиески,
Почитувана Директорке на Фондот за магистрални и регионални патишта,  Валкановска,

Обраќање по повод отворањето на државениот натпревар по македонски јазик – Радовиш, 17.05.2008
13.11.2007

Почитувана претседателке на Сојузот на друштвата за македонски јазик и литература – г-ѓа Нада Николова,

Обраќање по повод отворањето на фабриката за добиточна храна Нутричел, с.Челопек, 12.05.2008
12.11.2007

Почитувано раководство на Нутричел,
Почитувани стопанственици,

Обраќање по повод доделувањето на “Златна картичка за поврат на ДДВ во 2008“ на фирми од Прилеп, 09.05.2008
29.10.2007

Добровечер почитувани бизнисмени,

Чест ми е што вечерва сум со вас, стопанственици од Прилеп и прилепскиот регион.

Обраќање на третиот форум во организација на “Фармер”, 08.05.2008
28.10.2007

Почитувани земјоделци,
Почитувани стопанственици,

Pages