Извештаи на радиодифузери и печатени и електронски медиуми

2020 година

АЛСАТ -М ТВ

АКЦЕНТ ГРУП ДОО СКОПЈЕ

Мега медиа

Канал 21

Здружение „Медиум“

Пресс24.мк

ТРД ТВМ

ЕМ МЕДИА ДОО

ТРД Скај Радио

Тв Шутел

Медија Инфонет

Акцент Груп

Infoalb.mk

Fakte.mk

Скопско ЕХО

Tera TV

Radio Kis

ТВ ЕДО

RADIO ZORA DOOEL DELCEVO

TV K&M

ТВ СПЕКТРА 

Плусинфо

ДТУ Актуале

ДНИД Прва Република

Здружение Журналист

МАКС ХОСТИНГ ГРУПА

Телевизија Телма

3ПИКС МEДИА

Глобал нет

Максмедиа ЛТД

Смартгроуп ЛТД

Нимо - Охридњуз

МедиаНет

ТРД Холдинг

Независен Весник

Медиа плус Фокус

ТВ ДУЕ НАЗМИ

Флака Инфо

Портал Гостивари Сот

М&М Медија

Радио Фортуна

ТВ ЕДО

Радио Пела

Медија Инфонет

ТВ ШЕЊА

ТВ Плус Куманово

ТВ МТМ

Охрид Пресс

ТРД Супер радио

Тастатура 

Тетоваехпрес

Блета

ТВ Коха

Тв Стар

Некст Левел

ТРД Холидеј

24 Вести

ДТУ Актуале

Нова ТВ ВЕБ

Алфа ТВ

Антена 5 Радио

ТВ Свет

Алсат-М

ТДРД Спектра

ТРД Радио Пела

Алсат-М

Екипа.мк

Експрес Радио

Тера ТВ

Канал 5 Телевизија

Канал 77

ТРД ТВ Плус

ММС Медиа Сервис

ТРД Протел

Охрид 24

ТРД КТВ

Сител Телевизија

ТВ Алсат-М

Радио Зора

ТВ Спектра

ТРД К&М

Радио Кисс

Факте.мк

Скопско Ехо

Извештаи