Министерска конференција во организација на Светска банка, во Виена, Австрија

26 ноември 2018 - Министерот за финансии Драган Тевдовски ќе учествува на Министерска конференција во организација на Светска банка, која се одржува во Виена, Австрија. Темата на конференцијата е „Финансиското информирање како катализатор за интеграција“.