Средба заменик министер за финансии со претседател на ОПМ

7 август 2018, Скопје - Утре (среда 8 август 2018) во Министерството за финансии, заменик министерката за финансии д-р Ширет Елези ќе оствари средба со претседателката на Организацијата за заштита на потрошувачи Маријана Лончар.
Покануваме Ваша екипа да го проследи настанот.
Агенда за настан, Министерство за финансии, среда 8.8.2018:
10.50 часот Инсерти и фотографии и фотографии од средбата
11.00 часот Изјави за медиуми: заменик министер за финансии д-р Ширет Елези и претседател на Организација за заштита на потрошувачи Маријана Лончар.