Гремански бизнис прием

1 јуни 2018, Скопје - Министерот за финансии Тевдовски денеска ќе се обрати на Бизнис приемот организиран од фондацијата Фридрих Еберт, Министерството за финансии и Град Скопје. Настанот ќе се одржи со почеток во 20 часот во хотел Парк Плаза.