Отворање на првата градинка во општина Чашка

3 јуни 2018, Чашка - Утре министерот за финансии Драган Тевдовски и министерката за труд и социјалана политика Мила Царовска ќе ја отворат првата градинка во Општина Чашка. Настанот е со почеток во 10.15 часот.