Конституенца ММФ и Светска банка

8 јуни 2018, Сплит - Министерот за финансии Драган Тевдовски и гувернерот на Народната банка Анита Ангеловска-Бежоска од утре иучествуваат на Конституенцата на Светска банка и ММФ која се одржува во Сплит, Хрватска.