Прес-конференција по повод издавањето на шестата еврообврзница

12 јануари 2018, Скопје - Министерот за финансии Драган Тевдовски денеска во 15 часот во Министерството за финансии ќе одржи прес-конференција по повод издавањето на шестата еврообврзница.