Потпишување договор за заем за патот Крива Паланка - Ранковце

Министерството за финансии и Светска банка денеска ќе потпишат договор за финансирање изградбата на експресен пат од Крива Паланка до Ранковце.

Настанот е со почеток во 11:30 часот во просториите на Министерство за финансии.