Тркалезна маса „Актуелни состојби во финансискиот сектор и нивното влијание врз развојот на реалната економија“ во рамки на ФИНЕКСПО 2014

Почитувани,

 

Заменик претседателот на Владата  и министер за финансии, Зоран Ставрески, денес, 2.12.2014, ќе присуствува на Тркалезната маса „Актуелни состојби во финансискиот сектор и нивното влијание врз развојот на реалната економија“ во рамки на ФИНЕКСПО 2014.

 

Место: Скопски саем, Дипломатик сала

време: 11:00