Посета на Центар за социјални работи - Центар

Заменик претседателот на Владата и министер за финансии Зоран Ставрески денес, 07 октомври 2014 година, ќе го посети Центарот за социјална работа - Центар.

Настанот е со почеток во 11:30 часот.