Вести

14.11.2007

Почитуван Министер Јанакиески,
Почитувана Директорке на Фондот за магистрални и регионални патишта,  Валкановска,

13.11.2007

Почитувана претседателке на Сојузот на друштвата за македонски јазик и литература – г-ѓа Нада Николова,

12.11.2007

Почитувано раководство на Нутричел,
Почитувани стопанственици,

29.10.2007

Добровечер почитувани бизнисмени,

Чест ми е што вечерва сум со вас, стопанственици од Прилеп и прилепскиот регион.

28.10.2007

Почитувани земјоделци,
Почитувани стопанственици,

27.10.2007

Почитувани земјоделци,
Почитувани стопанственици,

26.10.2007

Почитуван Претседател на Европската организација за акредитација г-дин Лоренцо Тионе,
Почитуван Претседател на Советот на Институтот за Акредитација, проф. д-р Миколај

Pages