Вести

25.11.2007

Четврта средба на земјите од Југоисточна Европа „Инвестирање на Балканот - авантура или придонес кон стабилноста“

24.11.2007

Почитуван претседател на Стопанската Комора на Македонија, г-дин Бранко Азески,
Почитувани претседатели и претставници на национални стопански комори,

23.11.2007

НЕ ПЛАШЕТЕ СЕ ОД ГОЛЕМ БУЏЕТ

Апсурдно е тврдењето дека граѓаните и фирмите ќе бидат даночно
преоптоварени.

23.11.2007

"Намалените даноци се главен адут на Владата"

23.11.2007
"Ќе ги промовирам интересите на македонија и регионот"

Позицијата Претседавач со Генералнoто собрание на Светската банка и Меѓународниот монетарен фонд во 2008 година е пред се чест за Македонија, која како мала земја добива висока функција.

23.11.2007

Почитувана г-ѓа Силва Мехиас, постојан претставник на ООН во Република Македонија,
Почитуван г-дин Срѓан Керим,

23.11.2007

"Зоран Ставрески избран за претседавач на идното годишно собрание на ММФ и СБ"

 

23.11.2007
"Македонија ќе стане извозник на струја"

23.11.2007

"Реформите треба да ја подобрат личната среќа на граѓаните"

 

23.11.2007

"Mора да научиме да веруваме во успех"

 

Pages