Вести

Mодерен тениски спортски центар ќе се гради во Аеродром- договорот потпишан
27.12.2016
Mодерен тениски спортски центар ќе се гради во Аеродром- договорот потпишан

27 декември Скопје - ТВ Нова - Во присуство на министерот за финансии, Кирил Миноски, денеска во Кабинетот на градоначалникот на Општина Аеродром, Ивица Коневски, беше објавено дека е потпишан Договор за изградба на Тениски центар покрај кејот на реката Вардар, преку јавно приват

Фабриката за чипс од Кравари обезбеди пласман на пелагонискиот компир
07.12.2016
Фабриката за чипс од Кравари обезбеди пласман на пелагонискиот компир

7 декември 2016, Битола - Странските инвестиции создаваат работа за домашните стопанственици.

Миноски: Извезуваме двојно повеќе од 2006, а производите се пософистицирани
06.12.2016
Миноски: Извезуваме двојно повеќе од 2006 година, а производите се пософистицирани

Кичево, 6 декември 2016 (МИА) - Последниве десет години извозот е двојно зголемен.

Pages