Интервјуа

Интервју за "Вест", 12.04.2008
10.09.2008

"Не сме поубави од СДСМ, само имаме аргументи"

 

Интервју за "Глас на Америка", 11.03.2008
10.09.2008

"Очекуваме Македонија да биде забележана на инвестиционата мапа"

Интервју за "Теа Модерна", 12.03.2008
10.09.2008

"Ден на Дрвото"

 

Интервју за "Капитал", 20.02.2008
10.09.2008

"Либерализација на пазарот на недвижности"

 

Што ќе значи либерализацијата на пазарот на недвижнини?

Интервју на министерот д-р Трајко Славески за Site Selection Magazine
13.02.2008

Dr. Trajko Slaveski was elected Macedonia's Minister of Finance in August 2006.

He is an author and co-author of several books and numerous articles in scientific journals and popular press publications on privatization, economic restructuring, economic growth and development, economic and social functions of the state.

Интервју за Радио Слободна Европа, 03.02.2008
13.02.2008

"Измените на законот за енергетика се однесуваат на енергетскиот пазар во Македонија, а не на ЕЛЕМ, МЕПСО или на ЕВН".

 

Интервју за "Семеен магазин", Декември 2007
13.02.2008

"Приватно со ЗПВРМ Зоран Ставрески"

 

Интервју за "Актуел", Декември 2007
13.02.2008

"Професионални и лични приоритети  за 2007 година"

 

Интервју за "Вест", 24.11.2007
13.02.2008

"Трошиме пари, ама со ефект"

 

Вест: Изостанаа крупните странски инвестиции. Зошто немаа ефект големите маркетиншки кампањи за кои беа потрошени поприлично буџетски пари?

Pages