Говори

Oбраќање на вицепремиерот м-р Зоран Ставрески на четвртата Конференција за унапредување на извозот, 02 Октомври 2008
21.11.2007

Ваши екселенции,
Почитувани членови на Владата на Република Македонија

Обраќање на ЗПВРМ Ставрески во Штипскиот универзитет, 01 Октомври 2008
20.11.2007

Почитуван проректоре,

Почитувани претставници на академската средина,

Обраќање по повод изборот на Битола за најдобар град за водење бизнис, 14.07.2008
19.11.2007

Почитувани екселенции,
Почитувани претставници на Светската банка,
Почитувани претставници на локалната самоуправа,

Обраќање на Форумот за земјоделство во организација на “Фармер”, Неготино 11.07.2008
18.11.2007

Почитувани земјоделци,
Почитувани стопанственици,

Обраќање по повод пуштање во употреба на нов локален патен правец с. Подареш – с. Смиланци, општина Радовиш, 24.05.2008
16.11.2007

Почитуван градоначалник Велков,
Почитувани претставници на медиумите,

Обраќање по повод отпочнување со работа на македонско-израелското друштво за откуп на земјоделски производи Агриленд, 23.05.2008
15.11.2007

Почитуван министер Спасеновски,
Почитуван г-дин Исак Лајбрих, директор на Соли груп од Израел

Обраќање по повод поставувањето на камен темелник за изградба на клучката кај Прдејци, Гевгелија, 21.05.2008
14.11.2007

Почитуван Министер Јанакиески,
Почитувана Директорке на Фондот за магистрални и регионални патишта,  Валкановска,

Обраќање по повод отворањето на државениот натпревар по македонски јазик – Радовиш, 17.05.2008
13.11.2007

Почитувана претседателке на Сојузот на друштвата за македонски јазик и литература – г-ѓа Нада Николова,

Обраќање по повод отворањето на фабриката за добиточна храна Нутричел, с.Челопек, 12.05.2008
12.11.2007

Почитувано раководство на Нутричел,
Почитувани стопанственици,

Pages