Укинувањето на чековите за купување на рати без негативни последици за граѓаните на Република Македонија

Нема бесплатен ручек, едно е да платите во готово, друго е да платите на рати, вели министерот за финансии

 

Интервју на министерот д-р Трајко Славески за Утрински весник