МФ Тевдовски на доделување грантови преку ИПА за рурален развој

Министерот за финансии д-р Драган Тевдовски денеска ќе присуствува на потпишувањето на договори за грант во рамки на ИПА програмата за рурален развој со општините Сопиште и Чешиново-Облешево.

Настанот ќе се одржи во 11.30 часот во ЕУ-инфо центарот.